Sunday, February 21, 2010

21HB FEB 2010

wei korang,aQ nak m'gadu CKit....
huhuhuhu,manyak owh assignment, CAPEK uda.....
aQ punya ptptn pown aQ blum C beres G....ntah la macam mana idup aQ skunk....it's so complicated owh....hehehehehhehehehhehe,thanks

Wednesday, February 10, 2010

suatu penyesalan dikala aQ kegembiraan

nak cite bout membe aQ Ckit... nama dia korang x perlu tahu la,why is the because....huhuhuhu,
hurm,1'st ly aQ nak ckp, dak nie mmg baik,taP dia trus jadik len just atas sebab yg remeh,fuh... biar ar aQ merungut sikit bab prangai kwan aQ....first, dia nie pompuan, dia nak orang ikut cara dia je,wlau pown dia salah,dia nak orang ikut ckp dia gak,N wlau pown dia tau diri dia 2 salah,dia nak orang yg mengakui kesalahan dia 2,ish3, adakah patut??? x patut kan....so,ari 2 aQ decide nak ckp face 2 face ngan dia,after that, she marah kat aQ,patut ka???mungkin la,taP aQ P tegur dia pown bab x da orang yang berani P tegur dia,that's why la aQ P tegur dia,dia x tegur aQ tuk sehari je,then we OK balik,,tp aQ masih menunggu kata "maaf" dari mulut dier....
after that aQ nak citer ttg kwan lma aQ, ALHAMDULILLAH....kwn aQ da B'ubah, masa kat smk dulu,diaorang nie bkn men............ nakal la senang citer,taP skunk aQ slalu nmpk diaorang D masjid, da rajin P library,rajin wat keja.......pokoknya da Baik la.....huhuhuhu......N me,just seperT biasa, like to renung2 orang..........................................
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget